2012. július 2., hétfő

Szabadnapos rendőr randalírozott a szegvári sörözőben?


 A történtek nagy lakossági felháborodást váltottak ki


Borközi állapotban és egy vesztes ping-pong meccs súlya alatt görnyedve döntött úgy az egyik vendég, hogy a söröző padjait a színpadra hajigálja, majd kárt tesz egy faburkaltban is. Az ott lévő hangtechnikai berendezéseket csak a gondos csomagolás óvta meg a komolyabb sérüléstől. A vendégek úgy emlékeznek, hogy látásból ismerik az elkövetőt, aki a szentesi kapitányságon dolgozik rendőrként.

A szentesi kapitányság munkatársai a helyszínen jegyzőkönyvet vettek fel és felvételeket készítettek. A helyszíni szemle megállapításairól nincs értesülésünk, ezért tájékoztatást kértünk a Szentesi Rendőrkapitányság vezetőjétől - Balogh Szabó Imre r. alezredestől.


RENDŐRKAPITÁNYSÁG SZENTES
Balogh Szabó Imre r. alezredes
  Rendőrkapitány részére

Tisztel Kapitány úr!
Az a hír jutott el szerkesztőségünkhöz, hogy az Önök munkatársa, Janó László (a továbbiakban J.L.* randalírozott a szegvári Ász sörözőben szombatról vasárnapra virradóra. (06.30-07.01). A tegnapi napon (07.01) a koresti órákban helyszíneltek is a kapitányság munkatársai.
Bár az okozott anyagi kár nem tűnik jelentősnek, az események, nagy felháborodást váltottak ki a településen, miután többen felismerni vélték a rendőr J.L.-t.

Lapunk kérdései:

Milyen megállapításokat tett a helyszíni szemle?
Megerősíti-e alezredes úr, hogy valóban J.L. követte el a cselekményt ?
Milyen következményekkel számolhat az elkövető?

Várom Kapitány úr mielőbbi válaszát, üdvözlettel:

főszerkesztő
www.v7magazin.com

*A vélt elkövető nevét személyiségi jogaira való tekintettel takartuk ki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése