2012. október 14., vasárnap

Tarol az interneten a The Voice, fanyalognak az X-faktor nézők!

Aki figyelemmel kíséri a két rivális tévécsatorna tehetségkutatóját, az a szombat este után bátran elkönyvelhette a TV2-őt nyertesnek.Vaglegalábbis egy hajszálnyival kevésbé voltak az ott felvonult énekesek vállalhatók, mint X-faktoros társai- adta hírül a celebvadasz.hu

Igaz, hogy a péntek este a most indult új The Voice műsoré, míg szombaton a nézők az X-faktor előtt szurkolhatnak, így nézettségi verseny nincs a két csatorna között. De a műsor zsűrije és a tehetségek éneklési színvonala között lehet dönteni szimpátia alapján.

Míg a Voice első adásából nyolcan jutottak tovább, addig az X-faktorban az első élő show-t nézhettük meg tegnap este. A Voice-ban a továbbjutók választanak "mentort". Az este végén Caramel örülhetett, ő három versenyzővel a csapatában zárta a napot, míg Mező Misi csupán egy énekest toborzott maga mellé. A műsorban feltűnt az egykori Fekete vonat együttes énekesnője, és több olyan fiatal tehetség, akiknek tényleg csak a hangjuk számított.

Az X-faktorban a mentorok viszont arról döntöttek, hogy melyik énekes kényszerüljön párbajra. Hatalmas meglepetésre olyanok álltak a mentorok előtt, akiknek a teljesítményével nem volt akkora egetrengető gond. A két legkevesebb szavazatot Malek Miklós mentoráltja, Kvaka Andrea és Geszti Péter mentoráltja, Fehér Zoltán kapta a nézőktől, így ők vívták egymással a párbajt .A nézők szerint Kvaka Andreának kellett távozni, míg a továbbjutók között ott volt a semmitmondó teljesítményt nyújtó Stone és a kínosan nyekergő Zámbó Krisztián is.

A közösségi oldalakon a két tehetségkutató kapcsán inkább a The Voice-ról lehetett pozitív dolgokat olvasni, ők eléggé odatették magukat az online interaktivitásban is. Twitter csatornájukon folyamatosan lehet olvasni a mentorok véleményét, és a nézők is beleszólhattak a show-ba. Az  tegnap esti X-faktor után a legnagyobb felháborodást Zámbó Krisztián váltotta ki, aki hihetetlen gyenge teljesítményével együtt tovább szavaztak a nézők. De vajon kik lehettek, akik ennyire bent akarják tartani a fiút?
Melyik tehetségkutatót nézted? Melyik tetszett jobban?
Írd meg e e-mailben a v7news@gmail.com címre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése