2012. november 29., csütörtök

Brutális utcai támadás a szegvári éjszakában FRISSÍTVE



képünk illusztráció
Frissítés: 
A fiatalember állapota napról, napra javul, lassan visszatér élete a normális kerékvágásba. Továbbra sem emlékszik a támadás körülményeire - mondta egy közvetlen hozzátartozója, majd így folytatta: - Meg kell várni, míg visszatérnek az emlékek. Köszönjük szépen mindenkinek, aki kinyilvánította együttérzését és felajánlotta segítségét.
  

Félholtra vertek egy 23 éves fiatalembert, Szegváron, november 23-án, pénteken, éjfél és hajnali egy között
A 23 éves K. Konrád a Ménes utcában tartott hazafelé egy születésnapi összejövetelről - tudtuk meg a sértett családjától. A fiatalember arra még emlékezett, hogy hárman vették körül és cigarettát kértek tőle. (Tapasztalatok szerint, ahogy múlik a támadás okozta sokk, előkerülnek az emlékek és pontos személyleírást képes adni – mindhárom támadójáról a sértett.)

Fél hétkor egy arra járó gyalogos, lett figyelmes az árokban fekvő, mozdulatlan testre. Értesítette a körzeti megbízottat és együtt húzták ki az út melletti mélyedésből a sérült fiatalembert. Konrád zavartan beszélt, a kórházban derült ki, hogy agyrázkódást szenvedett, fején több helyen zúzódásokat találtak az orvosok és homloka és szeme is megsérült. Még most is sokkos állapotban van, kérésére - otthonában ápolják.

Szegvár lakóit felháborította a brutális támadás, melyhez hasonlóra nem volt még példa. Akikkel csak beszéltem kifejezték együttérzésüket a sértettel. Támogatást ígértek és összefogást sürgettek a tettesek mielőbbi kézre kerítésére. Kérlek benneteket, hogy segítsünk ebben. Horváth G. István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése