2013. július 20., szombat

Bye Alex visszaadná Eurovíziós helyezését
Még rosszabb lett az Eurovíziós Dalfesztiválon 10. helyezett Bye Alex helyzete a verseny óta. Exkluzív interjú az énekessel.

Először is hadd gratuláljunk a helyezéséhez, minden idők harmadik legjobbja lett ezzel!

Ne is mondja, sajnos tudom.

Nem örül?

Egyáltalán nem. Romokban hever a projekt, amit Bye Alexnek neveztünk el. Az utcán már a hazai győzelem óta felismernek, így meg romokban a reputációm. „Ő itt a barátom, Alex, de úgysem ismered” - így szoktak bemutatni a bulikon, de mostanra mindenki tudja, hogy ki vagyok. A dalt is kénytelen voltam azelőtt megírni, hogy előadtam volna. Kivetett magából a szcéna. És jogosan.

A zenéjének csak jót tesz az ismertség...

Dehogy! Ugyanaz a helyzet, mint a bulikkal: régen még Bede Márton szerint is menő volt, hogy az ember olyan előadót hallgat, aki teljesen színpadképtelen, ének helyett voltaképpen csak suttogva dúdolgat, és ez alá beraknak valami retrónak hazudott kétakkordos plöntyögést. Három számom van, érti??? És azt a hármat mindenki ismeri, ráadásul muszáj voltam felvenni őket stúdióban...

És az ikonikus sapka-szakáll kombináció?

Az is divat lett. Nem mintha nem lett volna eddig mindenkinek ilyenje, de csak az a tíz ember értékelte, akiknek az egyetlen szórakozásuk, hogy rebloggolják egymás pornós-macskás animgifjeit. A legutóbb pedig sikeresen csajoztam is, ilyen se volt még.

Nincs kedve akkor mell-döngetve kiállni, hogy tessék, nem hittetek bennem, de én megcsináltam?

Á, dehogy. Az utolsó dolog, amit szeretnék, hogy valami példaképpé váljak, és még többen legyenek a Zöld Pardonban a koncertemen. Így is rohadt ciki volt.

Hogyan tovább?

Azt tervezem, hogy visszaadom a helyezést, de úgy tudom, hogy valaki már visszaadta előttem. Olyan ez, mint a 22-es csapdája.
forrás: az álhírportál :)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése