2013. július 21., vasárnap

Itt az I.. Szappanbuborék-fesztivál
A nagy autó versennyel egy időben fújhatunk buborékokat a főváros kellős közepén.
A Forma-1 rajongók LED falon nézhetik a hétvégi futam közvetítéseit, a kiállítói standok pedig délután két órától várják a buborékra vágyókat. A közvetítést a helyszínen készült klipekkel szakítják meg, bemutatva a legszebb, legnagyobb buborékokat és alkotóikat.
A szivárvány minden színében pompázó program várhatóan komoly ellenfele lesz a mogyoródi versenynek. Több istálló versenyzője is ellátogat a rendezvényre. Nem kis fejtörést okoz a rendezőknek a Ferrari csapat külön kívánsága, hogy csak Monza-vörös gömböket lehessen fújkálni addig, amíg Alonsoék a helyszínen tartózkodnak.
A hatalom gyakorlói is ellátogatnak az Erzsébet térre és olyan buborékokat fújnak, melyek még vagy másfél évig nem pukkadnak ki. Utána már mindegy.
Az ellenzéki pártok a szemközti Madách téren fújják a magukét, a parkolót erre az időre kiürítették.  
A rendezők remélik, hogy hagyománnyá válik ez a tömegeket megmozgató rendezvény. Jövőre a Magyar Vidék is bekapcsolódik az országos buborékpukkasztásba. Máris kétirányú tárgyalások kezdődtek arról, hogy a Forma 1 verseny ne aratási időben legyen, másrészt, hogy a kenyérnekvaló érése essen más időszakra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése