2013. július 20., szombat

Szexért számlát
A Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete szerint fennálló problémájukra, vagyis a hatóságok általi folytonos üldöztetésre, a fél legalitásban való munkavégzésre az egyéni vállalkozóvá való válás a megoldás. Tény, hogy a türelmi zónákat nem jelölik ki az önkormányzatok. Így a jogszerű munkavégzés feltételei nem adottak. Minden másképp lehetne, ha a szex munkások vállalkozóként végezhetnék az ősi mesterséget.

Vad Virág budapesti bér-hölgy szerint, az sem járhatatlan út, ha a kurtizánok részvénytársaságot alapítanának, hosszú távú terveikben még a tőzsdére jutás is szerepel. Mint lapunknak elmondta, szolgáltatásaikra mindig lesz kereslet, gazdasági világválság ide, csökkenő GDP oda, mivel kielégítetlen férfiakkal mindig tele az ország.

Egy neve elhallgatását kérő forrásunk arról nyilatkozott, hogy sikeres tőzsdére jutás esetén, külföldön terjeszkednének, s egy marketingkampány is kezd körvonalazódni. Az üzenet: „A magyar nők a legszebbek – és a legolcsóbbak!”. Elképzelésük szerint ezzel a szlogennel a nyugat-európai vevőkört biztosan meg lehetne hódítani, de természetesen ez még a jövő titka.

Addig is minden eszközzel azon munkálkodnak, hogy a magyar törvényhozás lehetővé tegye számukra a szolgáltatásnyújtást, legális keretek között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése